logo's en huisstijlen

Een mooi vormgegeven logo en huisstijl is een eerste vereiste voor een succesvolle onderneming. Aan uw corporate identity herkennen uw klanten uw diensten en zullen zij deels de kwaliteit van uw service aflezen. Persoonlijkheid, uitstraling en imago. Dat is waar het bij huisstijl om draait. Alles waaraan een klant betekenis toekent, draagt iets uit en beïnvloedt zijn keuze of koopgedrag. Een logo, briefpapier, envelop of visitekaartje. Overal speelt de huisstijl een rol.

SteinHoeve Media specialiseert zich in logo- en huisstijldesign. Wij maken aantrekkelijke, pakkende en zakelijke logo’s die zorgen voor een kwalitatief hoogwaardige uitstraling, passend bij uw bedrijf en diensten.

realisatie websites

Wij bouwen voor u een professionele site die uw bedrijfsidentiteit weerspiegelt. Een visitekaartje op het web, uw rechtstreekse communicatie met de klant via een creatief ontwerp, een duidelijke navigatie, een fris ontwerp en geavanceerde technologie.

Kortom: ons webteam is van alle markten thuis en iedere internetdroom is bespreekbaar. Er zijn verschillende formules mogelijk naargelang uw doelstellingen en uiteraard uw budget. Desgewenst verzorgen wij ook de webhosting en domeinnaamregistratie.

advertenties (print & online)

Wilt u een boodschap over brengen op een groot publiek dat anders moeilijk te bereiken is, dan is een advertentie(campagne) een oplossing. D.m.v. een juiste doelgroep afbakening, zorgvuldige mediakeuze, goede boodschap en een prachtig ontwerp van uw advertentie trekt u de aandacht van uw doelgroep en zet u deze aan om iets te ondernemen!

kranten & magazines

Een bedrijfskrant of -magazine is een uitgelezen manier om op te vallen, naamsbekendheid te vergroten en producten onder de aandacht te brengen. Dit hoeft niet een enorme aanslag op uw budget te betekenen, want vaak is een bedrijfskrant ook gedeeltelijk kostendekkend door de adverteerders in de krant. Wij verzorgen dan desgewenst ook de advertentie-acquisitie en/of de verspreiding voor u.

brochures & folders

Via een brochure of folder wenst u een relatie te informeren en te beïnvloeden. Dit gebeurt zowel door de inhoud als door het ontwerp van de brochure. Een brochure of folder straalt ook vaak het imago van uw bedrijf uit. Steinhoeve Media helpt u bij het ontwerpen van uw brochure of folder!

signing & verpakkingen

Reclameboodschappen kom je tegenwoordig overal tegen: aan de binnen- en buitenzijde van bedrijfspanden, verlicht en onverlicht, op auto’s langs de weg, op reclamezuilen en noem maar op!  In de meest uiteenlopende formaten en verschijningsvormen. SteinHoeve zorgt ervoor dat uw boodschap opvalt, duidelijk en aangepast aan de omgeving. Perfect uitgewerkt met kwaliteitsmateriaal. Via http://steinhoeveshop.nl leveren we o.a.

  • Stickers
  • Vlaggen & Beachflags
  • Spandoeken
  • Canvasdoeken
  • Rollup banners
  • Posters
  • Auto- en gevelbeletteringen

Dankzij onze eigen montagedienst monteren we al onze producten door heel Nederland. Of het nu gaat om ophangen, opplakken of neerzetten: u kunt het totaalproject aan ons overlaten!